Social Icons

Pages

Tuesday, April 3, 2012

Kek Lapis Sarawak

Assalamualaikum...

kali ni nak bagitau pasal kek lapis lak..org sarawak mmg terkenal dgn kek lapis selain ikan terubuk masin..mostly org sana pandai buat kek lapis tp xde la sampai buat biznes.saya pun rajin gak buat kek tp memerlukan kesabaran yang tinggi..sape yg x sabar tu fikir byk kali kalau nak buat kek lapis ni takut x menjadi lak.ok lah kat sini sy nak share beberapa kek lapis yang ada.bukan saya yg buat tp makcik yg buat.maklumlah dia meniaga kek lapis ni..hehehe

Lapis Cheese Choclate

Lapis Choc Chip

Lapis Kenyalang

Lapis Blueberry

Lapis Danny

Kalau nak order boleh email sweetyam86@gmail.com or boleh call terus sharifah hamdiah di 0199220478 :)

2 comments:

  1. kek lapis yg plg sy suka Hati Pari and Evergreen...yummy..

    ReplyDelete
  2. mmg sedap hingga menjilat jari....

    ReplyDelete

 
Blogger Templates